Een high intensity training wat voor jou?

0 reacties

HIIT? Nou daar heb ik nou nog nooit van gehoord. HIIT staat voor High Intensity Interval Training, de perfecte snelle en effectieve workout. Bij HIIT ben je altijd bezig, zo worden intensieve zware oefeningen afgewisseld met minder zware intensieve oefeningen. De minder zware oefeningen dienen als “rust” moment. Waarom je HIIT moet gaan doen lees je hieronder.

Voordelen HIIT

 • 1. Het stimuleert je stofwisseling
  Het stimuleert de stofwisseling, door het afwisselen van zware intense oefeningen en minder zware oefeningen sta je op den duur naar adem te happen. Je metabolisme zorgt er voor dat je nog meer calorieën verbrand tijdens de workout.
 • 2. Het versterkt je hart
  Bij een work out als die van HIIT stimuleer je al je spieren en dat betekend ook je hart die harder moet werken.
 • 3. sportschool? Hoef je niet naartoe, want het kan gewoon thuis.
  Het excuus, maar ik heb geen tijd om naar de sportschool te gaan of geld tekort. Deze kan je helaas niet meer gebruiken want een half uurtje voluit gaan in je slaapkamer of woonkamer is al genoeg.
 • 4. Verbranden van vet in minder tijd.
  Door de afwisselende intensiteit stimuleer je je je verbranding.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets