Review: Grays GX7000 Jumbow

0 comments

Deze stick is geschikt voor de gemiddelde hockeyer tot de ware professional en één van de beste veldhockey sticks op de markt. De GX7000 bestaat voor 80% uit carbon en 20% aramid, door het carbon in de stick wordt deze stick stijver en genereert op deze manier meer kracht en snelheid van de bal bij het slaan.

Lowbow

De jumbow kromming is verwerkt in de lowbow, hierdoor wordt schieten op goal makkelijker en beland iedere bal hard in het net. Voor strafcorner specialisten is deze stick perfect door zijn low-bow kunnen strafcorner specialisten meer kracht geven aan de bal en makkelijker hoog in het net pushen/slepen.
De Jumbow buiging geeft jou het gevoel dat je de baas bent, door de vorm van de stick worden backhand slagen nog makkelijker.

Specificaties

Kromming: Low-bow
Stijfheid: extra stijf
Haak: Maxi
80% Carbon, 20% aramid

89

Stijfheid

80%

Duurzaam

70%

Omgang

90%

89

Samengevat

Goede hockeystick voor gevorderde en specialist hockeyers. Stijve stick met veel kracht en uitstekend voor de strafcornerspecialist.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets