Hardlopen, leuker met accessoires

0 reacties

Bij het hardlopen komt meer kijken dan alleen maar lopen en rennen. Zo zijn er vele handige accessoires die je kunnen helpen om fijner te lopen of om beter te trainen. In het begin liep ik altijd met mijn telefoon in mijn handen zodat ik muziek kon luisteren, dit hielp mij met mijn tempo te bepalen. Tegenwoordig heb ik een band om mijn arm waar mijn smartphone in kan zodat mijn handen vrij zijn. Dit heeft mijn prestaties aanzienlijk verbeterd en kreeg ik weer meer zin om harder- en verder te trainen.

Verschillende accessoires

Accessoires komen in alle vormen/maten/prijzen:

 • Petjes
 • Bidons
 • Heupgordels
 • Zonnebrillen
 • verlichting
 • tassen
 • smartphonehouders
 • handschoenen/mutsen
 • Braces voor kuiten/enkels/polsen
 • Oordopjes
 • Zolen voor schoenen

Kijk voor hardloopaccessoires ook eens op hardloopcentrum.nl voor hardloop accessoires

Verlichting voor bij het hardlopen
Een van de belangrijkste hardloop-accessoires is verlichting. Zeker in de donkere wintermaanden is het raadzaam om verlichting te dragen, of in elk geval reflecterende kleding. Zeker als je op wegen rent waar ook fiets- en autoverkeer komt is een lichtgevende accessoire iets waar je aan kunt denken. Dit is veiliger maar ook een stuk ‘socialer’ tegenover andere weggebruikers. Verschillende hardloopwinkels online verkopen dit soort lichtjes voor runners

smartphonehouders
Een populaire hardloopaccesoire is de houder voor je smartphone. Runners die niet met een (hartslag)horloge rennen maar wel een kilometers willen bijhouden maken er veelvuldig gebruik van. Toch kun je met ene hardloophorloge op zich meer meten. Vaak gaan gevorderde hardlopers van de smartphone naar het horloge toe. Let bij het kopen van een smarthpone-houder wel op de juist maat. Niet elke telefoon past in elk hoesje.

running belts
Zeker voor deurlopers onmisbaar: een belt waar je kleine bidons aan kunt hangen. Tevens kun je er je sleutels en belletjes in kwijt. Ideaal voor jou 25 Km plus run in het weekend. De bidprentjes zijn dermate klein dat het water (of sportdank) niet gaat klotsen. Meer een hardloop-accessoire voor de langeafstandsloper. Vaak zie je mensen tijdens ene marathon ook met dit soort belts lopen. Vrij onnodig als je het mij vraagt, aangezien er vanaf de kant vaak sportdrank, water of bananen wordt verstrekt. Ben je opzoek naar nieuwe hardloopgear maar weet je niet waar te beginnen? Bekijk dan eens hardlopers.nl en ontdek de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van hardlopen en hardloop artikelen.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets