Over ons

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Recensies

Ook gaan wij voor jou op zoek naar de beste producten, de nieuwste innovaties en testen deze. Dit zodat jij niet hoeft te zoeken en nog meer tijd hoeft te besteden aan het vinden, wat voor jou het beste product is.

Social media

Sportable.info is ook te volgens via Facebook– en Twitter, op onze social media pagina’s worden regelmatig nieuwe blogs en artikelen geplaatst over sport. Op deze manier maken wij het voor jou nog makkelijker en leuker om het nieuws te volgen.


Over BjornBjorn
Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer. Kwaliteit staat bij mij voorop, een idee kan nog zo goed zijn maar als de uitvoering slecht is zal het nooit goed zijn.

Mijn motto: “no pain, no gain”


Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets