Review: 4President longboardwielen

0 comments

Longboard wielen kun je kopen in verschillende maten, maar ook zachte wielen en harde wielen. Ik ga jullie mijn beleving vertellen over Orangetang 4President wielen vertellen.

80A, 83A of 86A

De 4President wielen komen in drie verschillende hardheden. Hoe lager het getal, hoe zachter de wielen zijn. De gemiddelde hardheid van skateboardwielen zijn 99A, minder grip en minder geschikt voor de ruige ondergrond. Zelf ga ik altijd voor 80A voor een comfortabele rit op zowel ruige ondergrond als een dag oud aangelegd fietspad.

60, 70 of 80mm

Hoe groot wil je dat je wielen zijn, op een longboard is het gebruikelijk om groter dan 60mm te rijden. Deze maat is goed om mee te cruizen en snelheid op een longboard.

4President, 70mm 80A

De 4President 80A, wat een heerlijke wielen zijn het zeg. Overal waar ik sta en ga kan ik wel rollen op mijn longboard. Met de 80A zachte wielen kan ik op bijna alle soorten ondergrond goed rollen. Het is een perfecte wiel om op te cruizen en downhill te rollen vanwege de grip die erbij komt. Het is wel lastiger om te kunnen sliden, dit omdat het vrij zachte wielen zijn. De levensduur van de wielen ben ik echt heel positief over. Deze wielen gebruik ik inmiddels al 2.5 jaar en ze zijn nog steeds super om mee te rollen door de stad of over de boulevard bij het strand.

87

Grip

85%

Snelheid

70%

levensduur

90%

87

Samengevat

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets