Review: GoPro Actioncam

0 comments

De GoPro actie camera, een geweldig apparaat met vele functies. Hieronder bespreken we kort wat wij van de GoPro Hero 4 Silver vonden.

De GoPro is nog steeds één van de meest gebruikte actie camera’s, vele buitensporters gebruiken de camera om hun beelden vast te leggen. Van Mountainbikers tot surfers die de camera mee de zee in nemen.

LCD

GoPro heeft een LCD scherm toegevoegd aan de camera, zo is het niet meer noodzakelijk om de camera via de telefoon te bedienen als je graag wilde zien wat je aan het filmen was.

Het scherm gaat na het filmen automatisch uit en daardoor gaat de batterij weer langer mee. Het scherm kan ook volledig uitgeschakelt worden.

Geluid

GoPro is vooruit gegaan met het geluid, de populaire camera heeft nu drie microfoons en zelf met de waterdichte bezuining er omheen is het geluid van redelijke kwaliteit.

Pluspunten

  • Stevige camera
  • Scherp beeld
  • 12 megapixel foto’s
  • Wi-Fi en Bluetooth

Minpunten

  • Accessoires duur
  • Batterijduur kort
82

Kwaliteit

90%

Gebruiksvriendelijk

80%

Batterij

40%

82

Samengevat

Gave camera met veel mogelijkheden, met snowboarden kan je met een zuignap de camera op het board monteren of op je helm. De waterdichte behuizing is dan ook een geweldige uitkomst, wel jammer dat de batterij snel leeg is.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets