Na 24 jaar zal Nederland boksen in Rio

0 reacties
Boksen

Na 24 jaar afwezigheid op de Olympische Spelen, doet Nederland weer mee met het boksen op de Olympische Spelen. Bokser Peter Müllenberg heeft zich een ticket naar Rio de Janeiro weten te verzekeren. De Bokser kwalificeerde zich op het kwalificatietoernooi in de Turkse stad Samsun door de finale.

1992

1992, dat is het jaar waarin Nederland voor het laatst mee deed aan boksen op de Olympische Spelen, destijds hadden we maar liefst zes deelnemers. Orhan Delibas pakte toen zilver en Arnold Vanderlyde pakte in Barcelona in 1992 brons.

Gewichtsklasse
Müllenberg doet mee in de klasse tot 81 kilogram, in Samsun was hij te sterk voor de uit Turkije afkomstige Mehmet Enal.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets