Rusland krijgt boete en voorwaardelijke diskwalificatie

0 reacties

Na afloop van de wedstrijd tussen Rusland en Engeland op het Europees Kampioenschap in Frankrijk liep het volledig uit de hand toen Russische fans de Engelse fans aanvielen. Naar verluidt ging het om een goed georganiseerde groep van Russische hooligans.

De wedstrijd

De wedstrijd die gespeeld werd in Marseille in het Stade Vélodrome eindigde in een 1 – 1 gelijkspel. De doelpunten werden gemaakt door Dier voor Engeland en Berezutski die de 1 – 1 maakte voor Rusland.

Sancties

De UEFA heeft Rusland een boete van 150.000,- opgelegd voor de rellen in Marseille ook kampt Rusland met een voorwaardelijke diskwalificatie, als eenzelfde incident nog een keer plaatsvind zal het land gediskwalificeerd worden van het toernooi en naar huis gestuurd worden.

Russische bondscoach

De bondscoach van Rusland Leonid Slutsky, vraagt de meegereisde fans om zich te gedragen in Frankrijk tijdens en na de wedstrijden. Slutsky verteld de fans dat zij de steun nodig hebben, maar dat alleen op legale ondersteuning.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets