België verliest eerste wedstrijd in groepsfase

0 reacties

Nu Nederland niet mee doet aan het Europees Kampioenschap, krijgt België veel support van vele Nederlanders. België speelden hun eerste wedstrijd tegen Italië. Ook wel de wedstrijd van Courtois tegen Buffon, twee keepers die niet makkelijk te passeren zijn.

Eerste helft

België was in de eerste helft absoluut de sterkere ploeg, maar het is Giaccherini die Italië op een 1 – 0 voorsprong zet in de eerste helft. Een wereldpass van verdediger Bonucci op Giaccherini die de bal dan achter Courtois in het net weet te plaatsen. De rode duivels moesten nu dus minimaal één keer scoren om een punt te bemachtigen tegen Italië. Dit wisten zij niet in de eerste helft te doen, maar gelukkig waren er nog 45 minuten om het goed te maken.

Tweede helft

België kwam sterk de tweede helft in was weer gevaarlijk richting Italïe maar er kwamen eigenlijk geen gevaarlijke kansen waar Buffon niks tegen kon doen. De rode duivels hebben in de tweede helft een aantal veelbelovende aanvallen gehad, maar na een slechte laatste pass kwamen deze uit op niks. In de blessuretijd maakte Graziano Pelle de beslissende 2 – 0 waarmee Italië de winst pakte tegen België.

Opvallend was dat Kevin de Bruyne niet op het niveau speelde die men van deze voetballer gewend is. Veel balverlies, geen acties en wist in de gehele wedstrijd twee goede voorzetten te geven.

Groepsfase

België zit in de groepsfase samen met Italië, Zweden en Ierland. De volgende wedstrijd voor België is op zaterdag 18 juni tegen Ierland.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets