Ijsland pakt een punt tegen Portugal

0 reacties

In de eerste wedstrijd van Portugal en Ijsland, was het Ijsland die met een goed gevoel naar de kleedkamers konden vertrekken na het eindsignaal. De Ijslanders speelden hun eerste wedstrijd ooit op het EK en pakken gelijk een punt.

Verloop

Portugal was overduidelijk de sterkere ploeg en kwam in de 31ste minuut op 1 – 0 door een goal van Nani op aangeven van Andre Gomez. Ijsland stond goed achter de bal en ging met een 1 – 0 achterstand de rust in. Ijsland kwam in de tweede helft sterk uit de kleedkamer en in de 50ste minuut met Bjarnasson de 1 – 1 voor Ijsland. De rest van de wedstrijd wisten de Ijslanders de Portugezen goed af te stoppen. Dit ging niet zonder slag of stoot want de Ijslanders hebben er flinker voor moeten vechten, maar een verdient gelijkspel was de einduitslag.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets