Super Bowl 2017

0 reacties
Super bowl

5 februari is het zo ver, de American Football Super Bowl in Amerika. Dit jaar wordt de super bowl georganiseerd in Houston, Texas in het NRG Stadion. Dit wordt de derde keer dat het mega evenement plaats vindt in Houston, de vorige edities in Houston waren in 1974 en 2004.

Teams

De wedstrijd wordt gespeeld altijd gespeeld tussen de kampioen van de National Football Conference (NFC) en de kampioen van de American Football Conference (AFC)

Vorige edities

In 2016 werd de vijftigste editie van de Super Bowl in American football gehouden. Deze werd georganiseerd door Santa Clara in het Levi’s stadion en werd gespeeld tussen de NFC kampioen de Caroline Patnhers en AFC kampioen Denver Broncos. De wedstrijd werd gewonnen door de Denver Broncos met 24 – 10.

Winnaars 1974/2004

In 1974 was de eerste editie van de Super Bowl in Houston en werd gespeeld door de Miami Dolphins en Minnesota Vikings, de wedstrijd werd gewonnen door de Miami Dolphins met 24 – 7.

De tweede editie in Houston en 38ste editie van het American Football evenement werd gespeeld door de Carolina Panthers en New England Patriots. De wedstrijd werd gewonnen door de New England Patriots met 32 – 29.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets