Frankrijk als eerste geplaatst voor achtste finale

0 reacties

Frankrijk won gisteren met 2 – 0 van Albanië en plaatst zich daarmee als eerste voor de achtste finale. Frankrijk won het openingsduel tegen Roemenië in de slotfase met 2 – 1.

Eerste helft

In de eerste helft was het niet veel belovend van Frankrijk. Er kwamen weinig kansen en waren slordig met balbezit. Na 45 minuten stond het dan ook nog steeds 0 – 0 in Frankrijk.

Tweede helft

Bondscoach Didier Deschamps koos voor Anthony Martial en Kingsley Coman om de wedstrijd mee te beginnen, maar bracht na de slechte eerste helft toch Paul Pogba en Griezmann in het spel. In de tweede helft begon Frankrijk meer en meer te voetballen en miste kans na kans. Het is Antoine Griezmann die laat in de wedstijd voor de verlossende 1 – 0 zorgt en Dimitri Payet maakt er in de blessuretijd nog 2 – 0 van.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets