FC Twente blijft op hoogste niveau

0 reacties
Twente

FC Twente mag toch in de Eredivisie beginnen in het nieuwe seizoen. De commissie van de KNVB heeft besloten dat de Tukker wel een boete moeten betalen van 181.000,- euro. Doordat Twente mag blijven is er slecht nieuws voor De Graafschap, zij degraderen hierdoor naar de Jupiler League.

Spanning bij Twente

De afgelopen weken waren spannend voor FC Twente, toen FC Twente de prof-licentie kwijt leek te raken, tekende de club beroep aan bij de rechtbank en beroepscommissie. Na een lange tijd vol spanning besloot de rechtbank echter in het nadeel van de Tukkers. Dit terwijl de beroepscommisie besloot om de club wel in de Eredivisie te houden.

Degradatie zou voor de club een faillissement betekenen, dit omdat de afspraken met de schuldeisers en de garantstelling van de gemeente dan niet meer door zouden gaan. De Nieuwe belastende stukken die opdoken neemt de KNVB niet mee in hun oordeel of de club wel of niet zou degraderen. Wel zijn de vier stukken goed voor een boete van 45.250,- euro per bewijsstuk.

De Graafschap

Door de beslissing van de KNVB, zal De Graafschap degraderen naar de Jupiler League omdat zij het niet waar konden maken in de play-offs tegen Go Ahead Eagles.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets