De winnaars van Roland Garros

0 reacties
Roland Garros

De finales van Roland Garros werd dit weekend gespeeld door de vrouwen en mannen. Bij de vrouwen waren het Garbina Muguruza vs Serena Williams die haar titel moet verdedigen. Bij de mannen ging de finale tussen Andy Murray vs Novak Djokovic.

Muguruza vs Williams
Muguruza is voor het eerst een Grand Slam kampioen na het verslaan van titelverdedigster Serena Williams op Roland Garros. De 22-jarige nummer vier op de wereldranglijst verslaat in twee sets de Amerikaanse en nummer één van de wereld Serena Williams. Met de twee gewonnen sets, 7 – 5, 6 – 4, wordt Garbine de jongste winnares ooit die een grote prijs weet te winnen. Deze tital stond op naam van Victoria Azarenka die in 2012 de Australian Open won.

Djokovic vs Murray
Djokovic kreeg de finale niet cadeau en kwam op een 0 – 1 achterstand na het verliezen van de eerste set met 3 – 6. Djokovic herpakte zich en liet vol overtuiging zien waarom hij de winnaar is van Roland Garros. De volgende drie sets werden gewonnen met 6 – 1, 6 – 2 en 6 – 4 waarna Djokovic geschiedenis schrijft na een drie uur en vijf minuten durende finale. Djokovic maakt zijn Grand Slam set compleet en wordt de eerste man sinds 1969 die tegelijk alle vier de grote titels op zijn naam heeft na het winnen van ze eerste titel van Roland Garros.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets