Bertens niet in actie op toernooi in Rosmalen

0 reacties
Rosmalen

De 24-jarige uit Wateringen afkomstige tennisster kwam dit jaar in actie op Roland Garros en was daar één van de favorieten. Kiki die als enige Nederlander in het toernooi zat behaalde de halve finale en speelde deze tegen niemand minder dan Serena Williams.

Geblesseerd

Kiki raakte geblesseerd op Roland Garros maar speelde desondanks door met pijn aan haar kuit. In haar wedstrijd in de kwartfinales heeft ze ook een blessure behandeling gehad. Na de behandeling had iedereen het idee dat ze sterker terug gekomen was dan dat ze begon aan de wedstrijd en sleepte de winst binnen, op naar de halve finale.

MRI-scan

Bertens speelde nog wel in de halve finales tegen Serena Williams op Roland Garros en verloor, onder andere door haar blessure. Het volgende toernooi zou zijn het grastoernooi in Rosmalen. Maar de uitslag geeft aan dat Kiki een scheurtje heeft in haar kuitspier.

Toekomst

Met Wimbledon en de Olympische Spelen in zicht, heeft de Wateringse tennisster laten weten niet deel te nemen aan het grastoernooi van Rosmalen om langere blessures te voorkomen.

Wereldranglijst

Bertens is van een 58ste positie op de wereldranglijst gestegen naar nummer 27. Tot nu toe is dit haar hoogste positie ooit. In 2013 bereikte Kiki al een positie als 41ste op de lijst. Rosmalen was voor Bertens een toernooi om de nodige punten te verdedigen. In 2015 bereikte ze de halve finales.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets