Volvo Ocean race finisht in Scheveningen

0 reacties

Op 30 Juni 2018 zal Scheveningen dienen als finish van de populaire zeilwedstrijd rond de wereld, de Volvo ocean race. Gemeente Den Haag maakte dit woensdagochtend 23 maart 2016 bekent, het is de eerste keer in 43 jaar dat zeilrace zal finishen in Nederland. De Hofstad wilt in 2020 de startplaats zijn van de wedstrijd, aldus wethouder Karsten Klein.

De ontknoping van de oceaanrace zal beginnen in Göteborg in Zweden waar de zeilers koers zullen zetten naar Scheveningen.

Startplaats:

Alicante zal in oktober 2017 de startplaats zijn voor de populaire zeilrace, al is de exacte datum nog niet bekent.

Nederlandse deelname:

Nederland is hard bezig om zich te plaatsen voor de start van 2017-2018, Bouwe Bekking, die al 7 keer eerder mee heeft gedaan, wilt ook in 2017-2018 als schipper aan de start staan met een Nederlands team.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets