Ryan sheckler is niet het enige talent in de familie

0 reacties

Iedereen kent de naam Ryan Sheckler wel, zowel skateboarders als niet skateboarders hebben wel een keer gehoord van dit toptalent. Ryan is alleen niet de enige skateboarder binnen de familie.
Ryan is de oudste van drie, zijn broers Shane en Kane Sheckler hebben beide ook het skateboardbloed in zich.

Ryan, vooral bekent van de realityshow op MTV genaamd “life of Ryan”, heeft meerdere grote wedstrijden gewonnen waaronder; meerdere X-games, Dew Tour en andere grote wedstrijden.

Broers
Ryan’s broers Shane en Kane Sheckler kwamen veel voor in de tv-serie maar verbleef altijd in de schaduw van zijn grote broer. Die tijd is nu voorbij en Kane Sheckler maakt nu zelf naam en skate voor: Plan B (flow), Grizzly Grip, Ethika, Thunder, Spitfire en Eswic (flow)

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Den Haag Rock A Rail

27 Oct 2016

RedBull Air Race

06 Feb 2016

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets