Rolland Garros, meer dan alleen een tennistoernooi

0 reacties

Rolland Garros in Parijs, het jaarlijke toernooi waar vele tennissers en niet tennissers naar uit kijken. En dat is niet zomaar zo, Rolland Garros brengt de top van het tennis naar een nieuw niveau. Prijzengeld, nieuw trainingcenter en groter dan ooit voorheen. Toen Rolland Garros in 1928 voor het eerst begon, werd het gehouden buiten de stad. Nu wordt het toernooi met trots gespeeld in hart van Parijs.

Nieuw trainingcenter

Het Nationale Trainingcenter zal nu nog maar enkele honderd meters van het stadion liggen, op de oude locatie komen twee tennisbanen en een stadje.

Volgens de organisatie wordt het toernooi alleen nog maar groter en dat vraagt om veranderingen. Er komen niet alleen meer fans en pers op het toernooi af. Maar ook spelers die meer coach-staff meenemen. Dit jaar zullen de mensen al aspecten zien van het nieuwe toernooi en het nieuwe Rolland Garros. Zoals media-restaurant, publieks restaurant en federale vertegenwoordigers ruimte.

Prijzengeld

Rolland Garros wordt groter en groter, het prijzengeld is met 14% gestegen ten opzichte van 2015.
De organisatie heeft verteld dat er maar liefst 32 miljoen euro aan prijzengeld is voor de spelers. Over de afgelopen vijf jaar is het prijzengeld met 70% gestegen.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets