Polen vs Portugal

0 reacties

De eerste wedstrijd van de kwartfinales was Polen tegen Portugal, Lewandoski tegen Ronaldo en Milik tegen Sanches. Portugal is het land dat in het EK nog geen enkele wedstrijd wist te winnen binnen de 90 minuten.

Verloop

In de tweede minuut krijgt Lewandoski de perfecte voorzet en schiet de bal binnen. Portugal op een vroege achterstond. Lewandoski blijft samen met Milik enorm gevaarlijk en houdt druk op de ketel. Het eerste wat serieuzere werk voor de Poolse keeper kwam door Ronaldo maar de bal kwam recht op de keeper. Renato Sanches zorgt in de 33e minuut voor de gelijkmaker met een prachtige combinatie met Nani.

Penalties

  • Ronaldo – Lewandoski
  • Sanches – Milik
  • Moutinho – Glik
  • Nani – Blaszczykowski (redding Portugal)
  • Quaresma

Man of the match

Renato Sanches

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets