Kiki Bertens door naar kwartfinale Roland Garros

0 reacties
Kiki Bertens

Vandaag speelde Kiki Bertens haar singles wedstrijd op het Roland Garros toernooi in Parijs, Frankrijk. Na twee dagen regen kon zij dan toch de baan op om het op te nemen tegen de Amerikaanse Madison Keys. Het is altijd afwachten om te zien hoe een speelster omgaat met de druk, maar ook met het uitstel van de wedstrijden. Elke dag afwachten of je nog moet spelen.

Wedstrijd

De eerste set moest al gelijk besloten worden met een tie-break en Bertens won deze met 4-7 de tweede set was geheel aan Kiki en kwam op een 4-1 voorsprong, Keys kwam terug naar 5 – 3. Kiki Bertens mag serveren om de wedstrijd te winnen.

Punten

  • 15 – 0
  • 30 – 0
  • 40 – 0
  • GAME / SET / MATCH

Winst
Kiki Bertens plaatst zich met deze overwinning voor de kwartfinale van het grandslam toernooi in Frankrijk. Kiki wint hiermee haar 17de pot op rij.

Kwartfinale
Samen met Bertens staat Serena Williams en Timea Bacsinszky in de kwartfinale. Kiki zal in de kwartfinale het op moeten nemen tegen Timea Bacsinszky

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets