Herbalife helpt (top)sporters bij het verbeteren van hun prestaties

0 reacties

Iedereen kent Herbalife wel als het merk of het product wat wordt gebruikt om succesvol mee af te vallen. Maar wat minder mensen weten is dat Herbalife een speciale sportlijn heeft ontwikkeld, die (top)sporters helpt om hun prestaties te verbeteren.

De productlijn, genaamd Herbalife-24 of kortweg H24 bestaat uit shakes, tabletten en andere supplementen, waarbij elk supplement zijn eigen specifieke doelgroep heeft. De samenstelling van elk product is zodanig dat er voor elke sportvorm een geschikt product is. Denk hierbij aan krachtsporten, duursporten of teamsporten waarbij over een langere periode in verschillende fases van de wedstrijd een bepaalde prestatie van het lichaam wordt verlangd.

Dat Herbalife niet zomaar een ander voedingssupplement op de markt heeft gebracht, blijkt wel uit het feit dat alle producten uitvoerig zijn getest en gecontroleerd op verboden stoffen, waarbij geen verboden stoffen in de producten zijn aangetroffen.
Je kan de H24 producten dan ook veilig gebruiken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je bij eventuele dopingcontroles enig risico loopt. De producten worden als veilig genoemd in officiƫle anti dopingdocumenten.

Welke (top)sporters maken gebruik van de Herbalife producten?
Herbalife is officieel voedingssupplier van zowel Ajax als PSV. De spelers van beide clubs gebruiken de meeste producten uit de sportline. Speciale voedingsdeskundigen stellen dagelijks voedingsschema’s op, waarbij daadwerkelijk een onderscheid wordt gemaakt tussen:

  1. Voorbereiding nieuw seizoen;
  2. Voeding voor de wedstrijd
  3. Voeding tijdens de wedstrijd
  4. Voeding na de wedstrijd.

Het is heel belangrijk, met name als er al heel snel Europese voorrondes moeten worden gespeeld, om de spelers op tijd wedstrijdfit te krijgen na de zomerstop.

Maar ook diverse duursporters (de triathleten Heather Jackson, Tine Holst en de marathonlopers Wilson Kipsang, Geoffrey Mutai, Dennis Kimetto en Frankline Chepkwony) maken intensief gebruik van de Herbalife-24 sportproducten.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets