Bayern Munchen voor derde keer uitgeschakeld door Spaanse ploeg

0 reacties

Bayern Munchen is voor de derde keer op rij uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League door een Spaanse club. Voorgaande jaren wist Bayern Munchen niet te winnen van zowel Real Madrid als Barcelona. Atletico Madrid mag zichzelf nu ook toevoegen aan dit lijstje en heeft zich daarmee geplaatst voor de finale van de Champions League.

Uitwedstrijd

Bij de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid wist Bayern Munchen niet tot een scoren te komen en verloor de wedstrijd met 1-0 tegen het team van Diego Simeone. Saúl wist met een goed geplaatst schot de bal achter de doelman van Bayern Munchen te plaatsen. Met de 1-0 einduitslag wisten de spelers bij Atletico direct wat hun een week later bij de wedstrijd in het Allianze stadion te wachten stond. De nul houden is het belangrijkst.

Thuiswedstrijd

20:45 klonk het startsein van de wedstrijd Bayern Munchen – Atletico Madrid in het Allianze stadion. Bayern Munchen liet vanaf de eerste minuut weten wat Atletico te wachten stond en dat zou een waar schietfestijn zijn. Atletico wist de druk van de ploeg van Guardiola de eerste 30 minuten te weerstaan, maar na vele schoten wist Xabi Alonso in een vrije trap de bal in het goal te schieten. Enkele minuten later kreeg Bayern Munchen ook nog een strafschop maar Thomas Müller wist deze niet te benutten en werd uitstekend gehouden door keeper Oblak die naar de goede hoek dook en de bal stopte.

Na rust

Op dit moment stond het gelijk in doelpunten en moesten beide ploegen nog minimaal eenmaal scoren om zich zonder verlenging te plaatsen voor de finale. Na elf minuten wist Atletico Madrid uit te breken en stond Griezmann alleen nog voor Neuer, Griezmann bleef rustig en kon de bal met een goed schot in het Duitse net plaatsen. 1-1 telde de stand en Bayern Munchen moest tweemaal scoren om een verlenging uit de wedstrijd te halen.

Na een geweldige kopbal van Vidal op Lewandoski stond Bayern Munchen, met nog 15 minuten op de klok, 2-1 voor op Atletico Madrid. Het was erop of eronder voor beide ploegen, maar Atletico leek gered te worden door een strafschop. Martínez Torres wist ook niet van elf meter te scoren en ook deze werd gehouden door de keeper. Het was een bloedstollende wedstrijd tot de laatste minuut.

Eindstand

Na het laatste fluitsignaal was het gedaan voor Bayern Munchen die alles had gegeven in de halve finale en ook beduidend de sterkere ploeg was in de wedstrijd. Bayern Munchen is voor de 3de keer op rij uitgeschakeld door een Spaanse club in de halve finale van de Champions League. Atletico Madrid mag zich toevoegen aan het lijstje waar Barcelona en Real Madrid de Duitse topploeg in voorgaande jaren al uitgeschakelde.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets