Zwitserse is te sterk voor Krajicek in Kwalificatieronde

0 reacties

De Hollandse tennister kwam voor het eerste weer in actie sinds oktober vorig jaar in het enkelspel. Ze wist in de kwalificatie ronde voor het Roland Garros toernooi helaas niet te winnen.

Zwitserse te sterk

De Zwitserse Viktorija Golubic was voor Krajicek te sterk en ze verloor de wedstrijd in twee sets 7 – 5 en 6 – 0. Het was een zeer spannende eerste set en van beide kanten werd er zeer goed getennist. In de tweede set had Krajicek geen schijn van kans en de Zwitserse won toen ook 6 sets op rij.

Krajicek niet de enige

Krajicek is niet de enige Nederlander die mee doet in de kwalificaties voor Roland Garros. Cindy Burger, Richel Hogenkamp en Lesley Kerkhove komen ook nog in actie om zich een plek te veroveren voor het grand slamtoernooi.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets