Tom Dumoulin terug in de roze trui

0 reacties
Giro Ditalia

Dinsdag heeft Tom Dumoulin de leiding genomen in het algemeen klassement en de roze trui heroverd van Marcel Kittel. De Limburgse renner liet de Duitse sprinter op diverse klimmetjes achter zich.

4de etappe

De 4de etappe van 200 kilometer van Catanzaro naar Praia a Mare werd gewonnen door Italiaan Diego Ulissi die in alleen finishte, maar niet genoeg tijd gewonnen had om ook de leiding te nemen in het algemeen klassement. Dumoulin reed op zowel zaterdag als zondag ook in het roze nadat hij in Apeldoorn de tijdrit won.

Praia a Mare – Benevento

De vijfde etappe zal gereden worden van Praia a Mare naar Benevento en heeft een lengte van 233 kilometer. Het is een lange route, de eerste 35 kilometer zullen de wielrenners vooral moeten klimmen, daarna is het een lange tijd vlak. Tussen de 110- en 187 kilometer is het een heuvelachtig gebied, daarna is het vooral vlak en dalen voor de renners.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets