Sevilla wint Europa League derde keer op rij

0 reacties

18 mei werd in het huis van FC Basel de Europa League finale gespeeld tussen Liverpool en Sevilla, Sevilla was een gevreesde tegenstander die de afgelopen twee jaar al de Europa League wist te winnen en Liverpool was vastbesloten om een punt achter die reeks te zetten.

Eerste helft

In de eerste helft waren beide ploegen gelijk aan elkaar, maar na een geweldige opening op Sturridge aan de linkerkant, wist de voetballer de bal in de verre hoek te plaatsen, 1 – 0 voor Liverpool.

Na rust

Het beloofde een mooie tweede helft te worden, Sevilla moest scoren om de stand gelijk te trekken, en dat deden ze. Het fluitsignaal dat de tweede helft deed beginnen galmde nog na in het stadion of Sevilla had de 1 – 1 al gescoord. Na een dubbele fout van Moreno wist Gameiro voor Sevilla te scoren. Daarna was het een tijdje stil in het stadion maar uiteindelijk maakt Coke twee doelpunten waardoor Sevilla voor de derde keer op rij de Europa League finale wint.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets