Ronaldo breek records op het EK voetbal

0 reacties

Portugal heeft zich geplaatst voor de achtste finales na een 3 – 3 tegen Hongarije. Dit was misschien wel één van de meest boeiende wedstrijden tot nu toe op het EK in Frankrijk. Ronaldo breekt ook nog eens twee records.

Meeste duels

De sterspeler van Real Madrid speelde op dit EK zijn zeventiende duel op een EK. Ronaldo gaat met zijn zeventien wedstrijden de Nederlandse keeper Edwin van der Sar en Frans-Antilliaanse Lilian Thuram. Zij speelde beide zestien wedstrijden.

15 wedstrijden

  • Buffo (Italië)
  • Schweinsteiger (Duitsland)
  • Iniesta (Spanje)
  • Fabregas (Spanje)

Scoren

De Portugees en speler van Real Madrid is de eerste speler die op vier EK’s. Dit deed hij op spectaculaire wijze door achter zijn standbeen langs de bal in het goal te tikken.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets