Pirelli gaat bredere band testen in Formule 1

0 reacties

Pirelli is al jarenlang de enige leverancier voor de racebanden in de Formule 1 en hebben nu goedkeuring gekregen om de komende twee jaar bredere banden te gaan testen.

Kritiek

Pirelli heeft het afgelopen seizoen te kampen gehad met veel kritiek over hun banden. Zo zou volgens coureurs het rubber te snel slijten en waren er een aantal klapbanden.

Testen

De Formule 1 wagens zullen zowel voor- als achter een stuk bredere banden krijgen, om er honderd procent zeker van te zijn dat het veilig is, is het belangrijk dat het rubber uitvoerig getest wordt. Daarom heeft Pirelli goedkeuring gekregen voor een uitgebreid testprogramma van de nieuwe banden. Pirelli krijgt hier twee jaar de tijd voor.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets