Roparun, 500km lopen voor het goede doel

0 reacties
Roparun

Dit jaar vindt de 25ste editie plaats van de Roparun, waarbij teams in estafettevorm van Parijs en Hamburg naar Rotterdam gaan hardlopen. Op deze manier willen de deelnemers op een sportieve manier geld ophalen voor mensen met kanker.

Doelen

Tal van doelen en instanties steunen dit evenement zodat organisaties weer acties kunnen uitvoeren. Ook wordt er geld opgehaald en gedoneerd om bijvoorbeeld nieuwe chemostoelen aan te kunnen schaffen. Op dit moment zijn er 175 doelen die gesteund worden.

Teams

Teams komen uit heel het land. Teams bestaan uit chaffeurs, fietsers, lopers, masseurs, verzorgers en teamcaptains. Er zijn op dit moment meer dan 330 teams geregistreerd en jij kan ze gemakkelijk steunen.

Doneren

Om jouw bijdrage te doen hoef je niet mee te doen, je kan ook een team steunen. Je kiest zelf hoeveel je wilt doneren en aan welk team. Wil je specifiek een persoon in een team steunen kan dit ook want ieder teamlid staat geregistreerd.

Opbrengsten

De opbrengsten komen niet alleen van de teams, ook worden er spullen geveild zoals het Champions League shirt van Bas Dorst.

Opbrengst 2015

In 2015 was de totale opbrengst maar liefst €5.006.417,00

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets