Let jij op de details bij het voorspellen van een uitslag?

0 reacties

Je kunt op ontzettend veel verschillende manieren te werk gaan bij het maken van je voorspelling. Soms is voorspellen eenvoudig (of lijkt het eenvoudig), soms is het een hele opgave. Uiteindelijk zul je toch een keuze moeten maken. Een keuze die idealiter geen blinde gok is, maar die tot stand is gekomen door een zorgvuldige afweging van diverse belangrijke factoren. Maar wat zijn die factoren voor jou precies? Let jij op de details bij het voorspellen van een uitslag?

 

Wat zegt het verleden?

Natuurlijk: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Echter: het verleden kan ook niet zomaar genegeerd worden. Daarvoor zeggen de resultaten wellicht net iets te veel. Een wedstrijd voorspellen is meer dan slechts een 33,33% kans op winst, gelijkspel of verlies. Strikt genomen natuurlijk wel, maar wij weten allemaal dat het in de realiteit anders werkt. Kijk jij daarom naar resultaten uit het verleden?

Wijzigingen in de ploeg

Jouw team mag dan vorig seizoen wel een kampioensploeg hebben gehad: wat is daar dit jaar nog van over?. En, minstens net zo belangrijk: hoe heeft de tegenstander zich ontwikkeld? Elk seizoen zijn er bij de meeste teams mutaties. Soms zijn dit behoorlijke mutaties. Dit betekent dat er ineens een heel ander team op het veld kan staan, waardoor je niet meer blind kunt vertrouwen op jouw kennis van vorig seizoen.

Heeft de smaakmaker het op zijn heupen?

In wedstrijden wordt het verschil vaak gemaakt door een speler. Bijna elke ploeg heeft wel een speler die vanuit het niets voor een ommezwaai kan zorgen. Hoe zit dat bij jouw ploeg en heeft die speler dat de afgelopen wedstrijden ook weer laten zien? De kansen van je team worden een stuk groter wanneer deze vedette het op zijn heupen heeft. Dus hoe is het met zijn vorm gesteld?

Is iedereen fit?

Een wedstrijd voorspellen voordat je kennis hebt genomen van de opstellingen van beide ploegen, is misschien niet zo verstandig. Want is iedereen wel fit? Misschien missen er net een paar belangrijke basisspelers. Dat kan het verschil betekenen tussen een goede prestatie en een topprestatie.

Wil jij ook wedden op voetbalwedstrijden? Ga dan naar Ladbrokes.be.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets