Van Gaal weg, Mourinho komt

0 reacties

Het vertrek van trainer Louis van Gaal komt niet geheel onverwachts, ondanks het winnen van de FA Cup had Manchester United genoeg gezien van de Nederlandse trainer en nam daarom afscheid van de hoofdtrainer.

Louis van Gaal

Na twee seizoenen neemt de clubleiding van Man. United afscheid van Louis van Gaal, in de twee seizoenen die van Gaal bij Manchester hoofdtrainer was heeft hij afgelopen seizoen alleen de FA Cup weten te winnen.

José Mourinho

Met de komst van José Mourinho en Zlatan Ibrahimovic zou het Manchester United weer naar het hoogste podium moeten leiden. José Mourinho staat bekend dat het draait om prijzen pakken. Joé mourinho zal samen gaan werken met Zlatan Ibrahimovic die aankomend seizoen naar de Red Devils zal komen. Mourinho heeft Chelsea drie keer kampioen gemaakt, won de FA Cup, community shield en Capital One Cup.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Super Bowl 2017

24 Jan 2017

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets