De verlenging van de derde piste is begonnen

0 reacties

Na lang wachten is het zover, de bouw van de verlenging van de derde baan van Snowworld Zoetermeer begonnen en het storten van het eerste beton is een feit!

In 2007 kwam Snowworld Zoetermeer al met het idee om een vierde en langere piste aan te willen leggen. Deze zou in combinatie moeten zijn met een hotel. Dit idee werd afgekeurd maar Snowworld ging wel verder met plannen.

In 2009 kwam Snowworld toen met een piste 4 van 300 meter en boven een restaurant. Deze plannen werden in eerste instantie goedgekeurd maar uiteindelijk zijn deze plannen niet doorgegaan.

In 2013 heeft de gemeente Zoetermeer ingestemd met een verlenging van de derde piste van Snowworld. Deze baan is oorspronkelijk 210 meter lang en zal verlengt worden naar 300 meter.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Den Haag Rock A Rail

27 Oct 2016

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets