Karjakin uitdager van wereldkampioen

0 reacties

Sergey Karjakin wint het kandidatentoernooi in Moskou en wordt op deze manier de uitdager van de uit Noorwegen afkomstige wereldkampioen Magnus Carlsen. Karjakin speelde in de laatste ronde tegen de Amerikaan Fabiano Caruana. Karjakin was te sterk voor Caruana en met torenoffer wist hij de winst te pakken.

Vriendschap of rivaal?
Karjakin en Carlsen kennen elkaar erg goed, hun eerste ontmoeting vond plaats in Wijk aan zee. Toen werd de 10 jaar oudere Karjakin nog beschouwd als grootste talent van de twee.

Gelijkwaardige tegenstander
Carlsen en Karjakin hebben 21 partijen tegen elkaar gespeeld. Carlsen won vier van deze partijen en verloor er slechts één, de overige 16 partijen eindigde in een remise.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets