Jaarlijkse Samengestelde Wedstrijd Vlietland

0 reacties

Ieder jaar organiseert stichting Eventing Zuid-Holland de eventing- en menwedstrijd SGW(M) Vlietland die gehouden worden in Leidschendam.
In dit fantastische weekend kan je genieten van zowel ruiter wedstrijden als menners die hun span zo goed mogelijk door de zeer spectaculaire hindernissen zullen sturen.

Ruiters
De ruiters beginnen met een dressuurproef gevolgd door een uitdagend springparcours om af te sluiten met een uitdagende cross-country met natuurlijke hindernissen.

Menners
De menners beginnen net als de ruiters met een dressuurproef waarna zij een vaardigheidsparcours af zullen leggen, binnen dit parcours moeten zij met hun span zich een weg banen door de hindernissen zonder de opgestelde kegels met tennisballen om te stoten.
Tot slot zullen de menners een marathon rijden waar zij hun span door 6 spectaculaire hinderenissen leiden.

Tot slot
In dit fantastische weekend worden ook de jaarlijkse regiokampioenschappen georganiseerd voor Zuid-Holland en voor de menners is er een officiƫle samengestelde wedstrijd voor: enkelspan, tandem en vierspan

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets