Discuswerper Rutger Smith naar Olympische Spelen?

0 reacties

Rutger Smith geboren in Groningen en nu waarschijnlijk naar zijn vierde Olympische Spelen.
Volgens zijn trainer doet Rutger het in de training goed en zal het geen probleem zijn om een ticket voor de Olympische Spelen te bemachtigen. Om een ticket te krijgen moet Smith voldoen aan de eis van 65 meter.

Vorige edities

2004:
In 2004 was het voor Smith de eerste keer dat hij deel nam aan de Olympische Spelen. Hij deed toen mee met het kogelstoten en discuswerpen. Hij wist hier niet de finale te halen.

2008:
Het was de grote droom van de Groninger om een Olympische plak mee naar Nederland te nemen en hij wist zich voor zowel het kogelstoten als discuswerpen te kwalificeren voor de finale. Helaas lukte het Rutger niet om een medaille te bemachtigen. Hij werd 9de bij het kogelstoten en 7de bij het discuswerpen.

2012:
Na een langdurige rugblessure wist hij zich te plaatsen voor de Olympische Spelen en nam wederom deel aan zowel kogelstoten als discuswerpen. Helaas wist hij zich voor beide onderdelen niet te plaatsen voor de finale.

Ik ben een enthousiaste jongen met een hart voor sport. Elke sport die ik beoefen of een keer probeer wil ik altijd zo goed mogelijk uitvoeren en laat dit niet alleen terugzien in een wedstrijd, maar ook op de werkvloer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde berichten

Sportable.info is de specialist op het gebied van sportnieuws en gebeurtenissen. Wij zoeken naar nieuws over jouw favoriete sporten, zodat jij het niet hoeft te doen. Lees meer over ons

Volg ons!

LAATSTE BERICHTEN

5 Voordelen van wellness-apps
27 Nov 20230 reacties
4 Voordelen van compressiekousen
27 Nov 20230 reacties

LAATSTE TWEETS

Lees alle tweets